info@mosaweb.com

Disclosure Policy

Dit programma is niet bedoeld om snel rijk te worden. Volgens de wet, en door de aard van elk bedrijfsprogramma, kunnen we u geen toekomstige inkomsten garanderen die u zou kunnen behalen door onze aanbevelingen en strategieën te volgen. De resultaten die u krijgt, zijn afhankelijk van uw inspanningen en hard werken en van vele andere variabelen, waaronder uw markt, zelfs de wereldeconomie waarover we duidelijk geen controle hebben. Alle financiële doelen en cijfers die hier worden genoemd, zijn geen typische of beloofde resultaten. We geven geen juridisch, fiscaal of ander professioneel advies.
Openbaarmakingsbeleid – Disclosure Policy
Zoals u waarschijnlijk weet, beschermt FTC ons allemaal tegen misleidende reclame. Deze blog is niet alleen een hobby, het is ook een manier van leven, daarom vind je op sommige pagina’s van de site aanbevelingen of getuigenissen
Mijn eerste prioriteit is nauwkeurigheid en eerlijkheid tegenover mijn lezers, en ik zou nooit de waarheid in gevaar brengen alleen maar om wat extra geld te verdienen. Ik zou er gewoon niet mee kunnen leven.
Sommige links naar producten en diensten zijn gelieerde links, wat betekent dat als je ervoor kiest om een ​​aankoop te doen, ik een kleine commissie verdien. Deze commissie brengt voor jou geen extra kosten met zich mee. Als je een aankoop doet via mijn affiliate link, wil ik je bedanken voor je steun aan deze blog!
Wanneer sommige producten of diensten worden genoemd in de inhoud van deze blog, kunnen deze in elke referentie al dan niet als affiliate worden gemarkeerd.
Privacybeleid
Mosaweb.com deelt geen persoonlijke informatie met derden en geen informatie over uw bezoek aan deze blog, behalve om uw inhoud en leeservaring te analyseren en te optimaliseren door het gebruik van cookies.
U kunt het gebruik van cookies op elk moment uitschakelen door uw specifieke browserinstellingen te wijzigen.
Als sommige inhoud van deze blog zonder mijn toestemming op andere sites wordt gepubliceerd, ben ik daar niet verantwoordelijk voor.
Ik maak ook gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u mosaweb.com  bezoekt. Deze bedrijven kunnen geaggregeerde informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoeken aan deze en andere websites gebruiken om advertenties weer te geven over goederen en diensten die relevant zijn voor uw interesses. Als u meer wilt weten, ga dan naar: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp
Dit privacybeleid kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en is voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2021. Als u vragen heeft, neem dan gerust rechtstreeks contact met mij op via hello@mosaweb.com
Mosaweb.com
Tony Steensels
Vennendijk 37 3680 MAASEIK BE
+32 0472 34 73 66
info@mosaweb.com
KBO BE 0 858 875 216