info@mosaweb.com

Over

Hallo !

Leuk dat je mijn pagina bezoekt. 
Ik waardeer je persoonlijke aandacht voor mijn posts en informatie, die ik deel.
En ik wil je graag wat meer vertellen over wie ik ben en waarom ik deze site ben begonnen.

Van verzekeringsmakelaar naar sociale media en WordPress

Als zelfstandig verzekerings- en kredietmakelaar achtte ik in 2008 het tijdstip gekomen om mijn zakenkantoor te verkopen en om het leven een andere wending te geven.
Gepassioneerd door het internet en sociale media raakte ik snel geïnteresseerd in het opzetten van WordPress-blogs. In de gratis versies van WordPress, de wordpress.com, werden destijds nog geen plugin’s toegelaten en ook Nederlands was niet beschikbaar. Nu kan je deze gratis sites aanmaken en zelfs gebruikmaken van diverse plugin’s. 
Wellicht is hier de voorliefde en nieuwsgierigheid voor nieuwe plugin’s ontstaan, hetgeen me verder gemotiveerd heeft om zelf website’s met WordPress op te zetten.
Zelfstandige ondernemers, webwinkels, bloggers, fotografen, grote bedrijven maken gebruik van WordPress en maakt WordPress tot een succesvol CMS (Content Management System). 

Verenigde Staten USA

In 2010 maakte ik een autotoer door de USA vanuit Nashville Tennessee over Memphis, Clarksdale – Mississippi en Natchez – Mississippi via route 61 naar het zuidelijke New Orleans – Louisiana.
Een muziekrit van country naar rock & roll, via jazz en soul naar de blues.
Zakelijk maakte ik vooreerst kennis met de economie, de levenswijze, de handel en de geschiedenis van deze grootmacht in vier verschillende staten.
2010 Ryman Auditorium Nashville Tennessee

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling

Voor seminaries en opleiding in marketing keerde ik terug naar de USA naar Las Vegas – Nevada- in 2013 en hier ontdekte ik Napoleon Hill – Think and grow rich, één van de beste verkochte zelfstudieboeken in de wereld.
2013 Las Vegas Nevada Dr. J.B. HIll, kleinzoon Napoleon Hill
Ook in Saint Louis – Missouri en Los Angeles – Californië volgden internationale seminaries om uiteindelijk nogmaals met New Orleans – Louisiana en Tampa – Florida af te sluiten in 2017.   
2014 St. Louis Missouri The gateway to the west

Zelfstudie

Om kennis uit te breiden – ik ben geen echte boekenlezer – ben ik steeds actief op zoek naar video’s. Tuturials en infovideo’s zijn favoriet. En die zijn massaal aanwezig op het internet.
Vooral op YouTube is het aanbod enorm. Youtube is ook een visuele zoekmachine waar zelfs de allerkleinsten al spelletjes en ontspanning zoeken.
Het is volgens mij de moderne bibliotheek, waar je boeken worden voorgelezen en je duidelijke beelden ziet. Buiten muziek- en ontspanningsvideo’s zijn er duizenden video’s, die je iets kunnen bijbrengen en je kunnen ‘verbinden’ met de maker, de creator.

Doelstelling

Ik wil met andere ondernemers, bloggers, handelaars, zakenmensen de kennis en ervaring delen om de bezoekersstromen naar website, video, producten, blogs,… te vergroten.
Zowel voor de opzet van een WordPress-website als voor sociale media – voornamelijk Pinterest – kan ik van dienst zijn.
Vandaar dat ik – net 68 – vandaag start met een totaal nieuwe website MOSAWEB.com – starting from scratch !  Over sociale media marketing met een nieuw blog, een nieuw Youtube-kanaal en nieuwe sociale mediaplatforms om vooral via Pinterest en Youtube geïnteresseerden aan te trekken

Hoe kan ik je helpen ?

Ik lees graag je berichtje, je reactie en uiteraard vind ik het leuk als je me volgt.
Mosaweb.com
Tony Steensels
Vennendijk 37 3680 MAASEIK BE
+32 0472 34 73 66
info@mosaweb.com
KBO BE 0 858 875 216